All-Inclusive Storytelling
Hej! Vad roligt att just du tittade in hit. Här har du en rödhårig och pratglad fotograf från Skåne som ger er ärliga, naturliga och vackra bilder som ett minne för livet.

INFORMATION

MAGISKA FOTOPLATSER

När jag planerar din fotografering lägger jag stor vikt på att välja rätt fotoställe efter årstiderna och ljuset. Jag vet många vackra platser runt omkring Åstorp, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm där jag brukar fotografera och som ger den där WOW känslan! Jag besöker alltid den plats vi har valt att fotografera på, minst en gång innan för att se att allt är bra och att ljuset faller rätt vid klockslaget vi ska fotografera på. Jag fotograferar gärna i naturen och inne i skogen.

Har du egna önskemål?

Om du vet ett specifikt ställe som du gärna vill bli fotograferad på tar jag hänsyn till det. Likaså om du vet vad för typ av miljö du vill bli fotograferad i. Jag letar alltid efter nya vackra miljöer att fotografera på vid varje årstid.

Vi fotograferar i vår fina skånska natur.

Lifestyle fotografering bokar du som vill fotografera:
* Familjefotografering
* Barnfotografering
* Gravidfotografering
* Hemma hos er eller utomhus

INFORMATION
Fotograferingen sker utomhus eller hemma hos er och jag vägleder dig alltid under fotograferingen. Andra familjemedlemmar som ens partner, syskon eller husdjur är välkomna att vara med under fotograferingen. Fotograferingen tar mellan 1-2 timmar beroende på vilket paket man väljer.

GRAVIDFOTO
Gravidfotografering sker mellan v.28-v.38. För gravidfotografering kan du låna 1-2 gravidklänningar eller använda dina egna kläder, huvudsaken är att du själv trivs.

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ LÅG & HÖGUPPLÖSTA:
Lågupplösta bilder passar bra att förstora i 10*15 men inte större.
Högupplösta bilder går att göra stora förstoringar på.

A precious moment, a lovely image
Jag fotograferar utomhus och gärna oavsett väder, varje årstid har sin egna charm och underbara färger. Naturen gör sitt wow och att lekfullt använda sig av de olika miljöerna som årstiderna erbjuder får vi fram de där WOW bilderna.

BOKNINGSAVGIFT

★ 700 kr, betalningen är en avgift för att reservera er bokad tid i samband med bokningen och för själva tiden som vi fotar.

Summan drar vi sedan av vid slutfakturan, ombokning ingår.

LEVERANS

★ Du kommer att få ett webbgalleri där du kan välja ut dina favoritbilder, när du har valt dina bilder skickar jag bilderna digitalt.

Kontakta mig

Skriv gärna vilket paket du vill ha och lite annan information som kan vara bra för mig att veta.
Error, name is required field.
Error, please enter a valid email address.
Fotograf Erica